Prosjektbeskrivelse

GAVEKORT:

En perfekt gave i bryllup, konfirmasjon, dåp, bursdag, jubileum eller andre anledninger.

For forespørsel eller mer informasjon; ring 22 44 72 32 eller send e-post til post@gallerinobel.com

Vi ordner gavekortet mens du venter! Vi kan også sende deg en faktura på epost og gavekortet i posten.

 

BRYLLUPSTIPS:

 

Mange brudepar velger å ønske seg gavekort hos oss fra gjestene i bryllupet. Da kan de samle sammen gavekortene og eventuelt legge til litt ekstra selv og erverve seg drømmebildet. Det er en veldig fin måte å få bryllupet til å vare lenger og kunstverket de bestemmer seg for vil for alltid minne dem om gjestene og den fine dagen! Et godt tips til alle gifteklare!

 

GI GAVEKORT TIL ANSATTE:

De ansatte forventer en gave fra arbeidsplassen ved juletider, men hvordan skal man klare å treffe spikern på hodet til den enkelte? Et gavekort er midt i blinken, og man kan bruke litt tid å finne hva man selv liker eller bruke det som delbetaling for et større verk man har hatt lyst på lenge, men ikke hatt råd til. Når bildet henger på veggen vil den alltid fungere som en positiv påminnelse om arbeidsplassen.

For firmaer som skal gi bort gaver for over ti tusen (samlet) så har vi egne fordelaktige avtaler. Ta kontakt med daglig leder  Henning Johannessen på gallerinobel@hotmail.com eller 22 44 72 32 / 99 24 33 74 for mer informasjon.

 

 Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato og kan benyttes på både kunstkjøp og innramming.