Prosjektbeskrivelse

UTSTILLINGEN ER UTSATT;

SE KUNSTEN PÅ NETT NÅ!

Grunnet den kritiske situasjonen rundt coronapandemien i Norge må dessverre Bjørge Rødfjell sin store utstilling utsettes. Ny dato kommer så snart situasjonen i samfunnet er avklart. I mellomtiden kan du nyte hans fantastiske nye motiver i Galleri Nobels nettgalleri der du kan sikre deg et av hans populære giclée-trykk eller bestille en privat førvisning av et maleri du ønsker å se før utstillingen åpner senere i år.

 

Bjørge Rødfjell har gleden av å vise sine rykende ferske, rå stilige fargeklatter på veggene til Galleri Nobel i separatutstillingen You Can´t Please Them All. Bjørge er en allsidig kunstmaler med fokus på håndverket som ligger bak portrettmaling. Målet med denne utstillingen var å skape kule og fargerike malerier der Bjørges forkjærlighet for street art kombineres med hans ferdigheter som klassisk figurativ maler. Bjørge har latt seg inspirere av noen av vår tids største ikoner i kulturlivet som har satt tydelige spor etter seg på den internasjonale arena, også etter sin død. Budskapet One Love og You Can´t Please Them All binder det hele sammen og minner oss på at den universelle kjærligheten som driver oss fremover også er med oss i livet etter døden. Vi kan ikke tilfredsstille alle, men vi kan alle oppnå store ting. Det kan lønne seg å bli stående å beundre maleriene til Bjørge for du oppdager stadig nye overraskelser. 

Bjørge sin kunst er kjøpt inn av Comfort Hotel Porsgrunn og flere private kunstsamlere i innland og utland. Bjørge har gjort en rekke kommisjoner for blant annet Den Indiske Ambassaden i Oslo og Røyken Kommune og har fått mye oppmerksomhet i pressen.

Mer info om utstillingen og bilder kommer når det nærmer seg.

Les mer om Bjørge Rødfjell her.

BESTILL FORHÅNDSVISNING VED Å KLIKKE PÅ «RESERVÉR» PÅ BILDENE.

Storstilt feståpning med DJ, bobler og fargerik servering loves når utstillingen kan åpnes senere i år.

Gicléetrykk av de utrolig kule maleriene kan du kjøpe allerede nå i nettbutikken: