Prosjektbeskrivelse

24. Oktober – 3. November 2019:

Annethe Østensen

«En fargerik hverdag»

Velkommen til vernissage:

Torsdag 24/10 kl 17-19!

Enkel servering, møt kunstneren, loddtrekning og musikalsk innslag.

Da kunstverkene er inspirert av byens puls og farger vil vi få et musikalsk innslag av en av de dyktigste gatemusikerne i Oslo. Ion som spiller saxofon er opprinnelig fra Romania og har blant annet spilt i filharmonien under Ceausescu. Til daglig spiller han på Karl Johan, men på åpningen gir han oss en minikonsert mellom kl 17:15-17:30!

VINN GAVEKORT!

Alle som kommer på åpningen innen kl 18 vil få et lodd i døra og bli med i trekningen av et gavekort på kr 1000,-. Trekningen foretas kl 18:30.

Vel møtt!

 

Invitér venner og kjente via vårt facebookarrangement.

 

Annethe Østensen sine fargerike malerier sprer glede til oss som ser de. Hun har er røff og leken stil og en vital fargebruk som gjenspeiler en sterk frihetsfølelse og en optimistisk holdning til livet. Slipp deg løs, ikke vær redd for å feile; bare hopp uti! Finn dine gleder, dine farger, i hverdagen!
Maleriene hennes er «åpne» og bærer med seg en atmosfære som det er lett å dykke inn i, som å gå på oppdagelsesferd. Hennes arbeider kan betegnes som urban appropriasjon, hvor velkjente tegneseriefigurer gjerne spiller en hovedrolle. Velkjente symboler som inngår i en global visuell kultur som påvirker og knytter oss sammen på tvers av landegrenser.
Kunstnerens interesse for urban kultur er særlig tilstede i de abstrakte «veggene», som største delen av hennes produksjon dreier seg rundt. Inspirasjonen hentes fra blant annet gatekunst, magasiner, oppslagstavler, miljøslitasje, veggstrukturer og bruddstykker av små historier. Hun henter med andre ord inspirasjon fra mange steder og har et godt estetisk blikk for å fange interessante motiver der andre går forbi.
Kunsten hennes gjør deg rett og slett glad!

 

De nye bildene legges ut på våre nettsider 24. oktober.

Les mer om kunstneren her.