p.k.d

Kaikai and Kiki A4

p.k.d

2007-, Oslo

ARTIST STATEMENT

Jeg er p.k.d (f. 2007). Født og oppvokst i Oslo.  

I kunsten min bruker jeg masse forskjellige farger, blant annet rosa, oransje, blå, gul og grønn. Stilen min heter «doodle-kunst» og handler om å finne på masse små, litt rare figurer, kompakt inni en tegning. Det gjør at man kan se på en tegning veldig mange ganger og fortsatt, etter flere år, kunne finne nye små detaljer. 

Jeg har laget kunst hele livet og har alltid likt å lage små skapninger som kan få folk i godt humør, i hvert fall et lite smil!  

Når jeg skal starte på et kunstverk har jeg som regel ikke en spesiell tanke eller en idé og lager rare monstre, hoder og karakterer som dukker opp i hodet underveis. 

Om p.k.d

p.k.d er en 14 år gammel kunstner bosatt i Oslo. På hans instagramkonto ble vi dratt inn i hans lekne univers og klarte ikke slutte å se. Detaljene i hans kunst gjør at universet hans virker endeløst, og hans åpne og lekne sinn i selve tegneprosessen gjenspeiles i hans farger og figurer. Så talentfull som han er, er han allerede en up-and-coming kunstner hvor over halvparten av hans verk ble solgt ut allerede første uken hos oss. Å ha hans kunst i galleriet er en ren glede i seg selv, da man ikke kan la være å smile av å se på den. I hans biografi på Instagram skriver han: «My goal: to keep the art community the best community», og dette er vi så enige i!

UTDANNELSE

UTSTILLINGER

2021

Galleri Nobel