Galleri Nobel er et kunstgalleri og rammeverksted som ligger i Henrik Ibsens gate 60 i Oslo sentrum, mellom Slottet og Solli plass. Galleriet formidler samtidskunst i alle prisklasser og har alltid mange flotte malerier til salgs. Galleriets eget rammeverksted tar på seg de fleste oppdrag til rimelige priser og med rask levering.

Galleri Nobel har en solid kunstnerstall og har sitt hovedfokus på maleri, samt grafikk fra en rekke kjente grafikere. Galleriet fronter hovedsaklig norske og internasjonale kunstnere som fremdeles er virksomme, men har også en samling eldre mesterverk. Det holdes jevnlige separatutstillinger med galleriets faste kunstnere. Gjennom hele året er det alltid flotte malerier til salgs hos Galleri Nobel.

Galleriets ansatte er hyggelige og imøtekommende og ønsker å gjøre galleribesøket så behagelig som mulig for de besøkende. Det er viktig for galleriet at publikum føler seg velkomne. Vi har som mål at alle skal kunne finne noe de liker, både iforhold til selve bildet og pris.

Om man er usikker på hva man bør kjøpe tilbyr vi GRATIS HJEMMEBESØK!

Åpningstider:

  • Mandag – Fredag 10 – 17

  • Lørdag 11 – 16

  • Søndag 12 – 16

 

kunstavgiftenLiten

Galleri Nobel formidler malerier, skulpturer og grafikk for kunstnerne som er tilknyttet galleriet. På all kunst med pris over kr 2000,- tilkommer 5 % lovpålagt kunstavgift som innbetales til Billedkunstnernes Hjelpefond. Les mer om avgiften og hjelpefondets arbeid på deres nettsider.

Formidlingssalg av kunst innebærerkunst solgt i opphavsmannens navn. Galleri Nobel AS er ikke part i avtalen i henhold til Merverdiavgiftsloven § 3-7 (4) og (5).

Ved hjemlån besørger kunden selv forsvarlig frakt av aktuelle kunstverk om ikke annet er avtalt. Ved eventuelle skader på eller tap av kunstverk som er på hjemlån står kunden ansvarlig for dette og må således dekkes av kundens reise- og innboforsikring.

Les våre salgsbetingelser for nettsalg her