Hjemmebesøk

GRATIS HJEMMEBESØK OG HJEMLÅN

– se kunsten på egen vegg, (fysisk eller digitalt), før du bestemmer deg! 

GRATIS DIGITAL VISNING PÅ EGEN VEGG!

  1. Ta et par enkle bilder i boligen din, gjerne med telefonen og send de til oss på gallerinobel@hotmail.com eller 90418940 eller i skjemaet under.

  2. Skriv inn noen tanker om ca budsjett, farger, stil etc (eller hvilke konkrete verk du vurderer).

Vi sender deg så noen forslag på hva som kan passe og monterer de inn digitalt på veggen din.

Vi har et stort utvalg og velge mellom, så dette er en veldig morsom prosess med mange muligheter, og tjenesten er gratis og uforpliktende. 

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. file size: 10 MB.

Gratis kunstrådgivning både privat og til bedrift.

Vi kommer gjerne på befaring til ditt hjem eller arbeidsplass slik at vi kan danne oss et bilde av ditt behov. Eller så har du sett deg ut noen kunstverk du kan tenke deg å teste ut hjemme. Vi disponerer stor varebil og kan frakte mange større verk samtidig på en trygg måte, slik at du får en genuin opplevelse av hvordan kunsten vil fungere i rommet.

Det er i dag veldig mange kunstneriske uttrykk å velge i, og ikke så lett å holde oversikt. Vi hjelper deg med å finne kunst med riktig størrelse, farger og motiv til en pris som passer for enhver lommebok.

Vi bistår også våre kunder med råd med tanke på både valg av kunstverk og innramming slik at man skaper en interiørmessig helhet du blir fornøyd med. Kanskje trenger et av dine egne bilder, en ny innramming for og oppleves som nytt eller passe bedre inn? Vi kommer derfor på gratis hjemmebesøk eller til bedrift i Oslo-området*.

Book en time i dag! Ta kontakt med galleriet så hjelper vi deg!

TILPASS TIDEN SELV MED GRATIS HJEMLÅN

Kunst er er en stor og avgjørende investering, og da kan det være betryggende å teste om bildet man har valgt passer inn hjemme før man tar den endelige beslutningen. Tilbudet er både gratis og uforpliktende.

Kom innom galleriet eller ta en titt på våre nettsider, og dykk ned i alle de spennende kunstnerne og kunstverkene vi har tilgjengelig. Når du har funnet et verk som du vurderer, så kan låne med deg kunsten før du tar den endelige beslutningen. Om det ikke skulle falle i smak når du får det hjem er det bare å levere det tilbake og du har helt sikkert lært mye om hva du egentlig er på jakt etter. Du frakter bildene på egenhånd eller vi kan avtale gratis hjemkjøring!

* For å kunne tilby hjemmebesøk som en gratis tjeneste til flest mulig er besøkstiden inklusive kjøring satt til maksimum to timer. Vi kan derfor tilby denne tjenesten på store deler av Østlandet. Utover dette er vi fleksible og arrangerer også lengre turer utenfor Osloområdet, så det er bare å ta kontakt, så finner vi en løsning.

PS. Det er også mulig å hyre vår Kunst- og interiørkonsulent for en hel dag eller lengre oppdrag, da mot betaling.