1922, Liége, Belgia

Corneille ble født Corneille Guillaume Beverloo i Belgia av Nederlandske foreldre.
Fra 1940 til 1944 studerte han tegning på Rijksakademie van Beeldende Kunsten i Amsterdam. Hans første separatutstilling ble holdt i 1946 i Het Beerenhuis i Groningen i Nederland. Corneille besøkte Ungarn påfølgende år og returnerte til Nederland i 1948.

I 1948 var han med og dannet den berømte COBRA gruppen. De har blitt kalt den siste avantgarde bevegelsen innen kunst i det tyvende århundre. Navnet COBRA kom fra medlemmenes hjembyer Copenhagen, Brussels og Amsterdam.

I 1950 bosatte Corneille seg permanent i Paris og begynte med å utstille i Salon de Mai. Han studerte Etsning ved Stanley William Hayter i 1953 i Paris og keramikk ved Tullio Mazzotti i Albisola i Italia somrene 1954 og 1955. I 1956 mottok Corneille Guggenheim International Award i Nederland. Dette var også det året han hadde sin første separatutstilling ved Stedelijk Museum i Amsterdam. I 1957 deltok han i Salon des Réalités Nouvelles i Paris.

I 1962 hadde Corneille hans første separatutstilling i New York hos The Lefebre Gallery. Siden den gang har han jevnlig hatt utstillinger i dette galleriet. I 1963 ble det holdt en stor utstilling som viste Corneilles tidligere verk ved Musee d’Antibes i Frankrike. I 1968 lagde han en Mosaikk i Vela-Luka i Jugoslavia. Av hans mange separatutstillinger på 70-tallet kan vi nevne som eksempel Milan’s Galleria d-Arte, Museum de Arte of São Paulo, Gallerie Espace i Amsterdam, Galleria CM i Roma og Galerie Kände Malåra i Jönköping i Sverige.

Corneille bor og jobber nå i Paris.

CV
Utdannelse
Utvalgte utstillinger