1970 Oslo / Nøtterøy
Solmunde interior KUNSTNEREN OM KUNSTEN: Å jobbe med kunst og male betyr at jeg bruker hele mitt potensiale og det gir en følelse av å være hel. I mitt arbeid får jeg brukt mange av mine ulike egenskaper. I prosessen kan jeg gå fra det visjonære, intuitive, følsomme og kreative i en fase for så å bevege meg over til analytisk og logisk tilnærming til innhold og billedfaglige spørsmål i en annen fase. Det å kunne gå inn og ut av disse ulike prosessene er veldig tilfredsstillende. Hver dag får jeg brukt min uendelige trang til å skape og jobbe med visuelle uttrykk. Med materialene, mine hender og meg selv har jeg alle muligheter og dette gir kontroll og en enorm frihetsfølelse.
På vei til atelieret har jeg bare et enkelt mål; å male det beste bildet mitt.
En av de beste opplevelsene jeg har hatt må være da jeg var ferdig å henge opp materialet til min første separatutstilling. Å se alt satt sammen i en sammenheng, at det ga det uttrykket og svarte til mitt tema – det ga enorm glede tilfredstillelse. Det at det tidspunktet var større en vernissagen dagen etter, var en viktig oppdagelse. Min motivasjon var indrestyrt og ikke avhengig av ytre tilbakemeldinger.
CV
2013 Semesterkurs Big Painting under Heidi Øiseth, Nydalen Kunstskole 2011-13 Nydalen Kunstskole, 2 årig billedkunstutdanning under Jannicke Schønning og Hanne Friis 2002 Frihåndstegning Trinn 1 - Oslo tegne og maleskole, v/J.C Bøttker 1993-96 DiplomEksportØkonom, Norges Markeds høyskole/studier i Frankrike 1992-93 Eksportlinje med fransk